Štartuje predpredaj SEAT Leon. Je lacnejší ako Octavia a ponúkne odkupný bonus

5625
Zdroj: SEAT

Nový SEAT Leon je tu, pripravený oživiť kompaktný segment. Španielsky automobilový výrobca investoval viac ako 1,1 miliardy eur aby vytvoril automobil s efektívnejšími motormi, vyššou úrovňou digitálnej konektivity, najmodernejšími asistenčnými systémami, atraktívnym vzhľadom a teraz konečne prichádza na slovenský trh.

Modelový rad Leon bol vždy hlavným pilierom výrobného programu značky SEAT, čo potvrdilo vyše 2,2 milióna predaných exemplárov počas troch generácií.

Zdroj: SEAT
Zdroj: SEAT

Štvrtá generácia bola navrhnutá a skonštruovaná s ambíciou nadviazať na tento úspech a posunúť hlavné atribúty úspešného modelu na novú úroveň. Nový SEAT Leon bol navrhnutý a vyvinutý v Barcelone, kde sa v závode Martorell aj bude vyrábať.

Zvýhodnená cena + odkupný bonus

Slovenské zastúpenie značky SEAT práve oficiálne spustilo predpredaj nového bestselleru so štartovacou cenou 15 990 EUR + navyše pre prých 100 zákazníkov balík SEAT Premium v hodnote až 3070 EUR s predlženou zárukou na 5 rokov / 100.000km, balíkmi výbav PREMIUM úplne zdarma vo výške až 2579 EUR, alebo extra Odkupný Bonus vo výške 800 EUR (zvýhodnená štartovacia cena 15 190 EUR).

Zdroj: SEAT
Zdroj: SEAT

Napriek zo zákona zatvoreným predajniam nových vozidiel, do spustenia 1.fázy otvárania ekonomiky je úplne Nový SEAT Leon je dostupný cez platformu SEAT@Home, kde sú predajci z 19 autorizovaných miest SEAT plne k dispozícií na telefonicky, alebo mailom, zatiaľ čo vaše deti zabavíte v detskom kútiku.

Zdroj: SEAT
Zdroj: SEAT

Cez platformu SEAT@Home sa tak zákazník môže objednať do servisu, nakonfigurovať a objednať si svoj Nový SEAT Leon, alebo rovnako pohodlne vybrať ktorékoľvek zo 140 skladových vozidiel z ponuky SEAT Fast Lane dostupných ihneď, ktoré môze predajca na požiadanie doručit za prísnych hygienických podmienok vydezinfikované a prihlásene priamo pred dom.

Zdroj: SEAT
Zdroj: SEAT

Rovnako potešujúcou správou je plánované spustenie výroby v domovskom závode SEAT Martorell od pondelka 27.4.2020. Na linke tak SEAT spolu s pľúcnymi ventilátormi využívajúcich servomotory zo stieračov pre Nový SEAT Leon, spustí vyrobu štvrtú generáciu bestselleru značky SEAT – úplne Nový SEAT Leon.